juni 19, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Goed beslagen van ijs komen bij speeddating

Misschien werd je omgepraat door vrienden, of misschien kwam je tot het besef op uw eigen dat speed dating is een leuke en spannende manier om liefde te vinden. Het maakt niet uit wat je hier bracht, zodra het tijd is voor je speed dating evenement, wil je er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de avond een succes wordt. Deze vijf tips zullen je helpen om je beste beentje voor te zetten tijdens een speed dating evenement:

Wees jezelf

Het lijkt vanzelfsprekend toch? Maar soms is het gewoon makkelijker om iemand anders te spelen, of misschien een paar verschillende persoonlijkheden uit te testen terwijl je tussen de matches doorgaat. Maar wat als je uiteindelijk aan de andere kant van de tafel zit met de perfecte man of vrouw? Je wilt de kans niet verspillen door je te gedragen als iemand anders. Wees jezelf, en vertrouw erop dat je een connectie zult vinden met iemand die je leuk vindt zoals je bent – het is de enige manier om een echte, blijvende connectie te vormen.

Gebruik de tijd

Op speed dating evenementen krijg je de kans om verschillende 3 minuten dates te hebben met geschikte singles. Drie minuten kunnen voelen als een eeuwigheid met een snooze van een datum, of een knip van de vinger wanneer je chemie hebt. Ongeacht de situatie, gebruik de tijd verstandig. Dus misschien krijg je geen diepgaand gesprek over de oorsprong van het universum, maar je kunt beter doen dan onhandig verschuiven en je date vragen over hun dag. Laat je inspireren door de tijdsdruk!

De kracht van observatie

Tuurlijk, je moet voorbereid zijn en je comfortabel voelen om vragen te stellen aan je match. Maar laat je niet overheersen in het gesprek. Luister naar hun antwoorden en laat het gesprek vloeiend verlopen op basis van wat ze te zeggen hebben in plaats van te werk te gaan volgens een vooraf bepaald script. Je kunt ook veel leren door de manier waarop ze spreken te observeren, hun lichaamstaal, en of ze oogcontact houden.

Vertrouw op je instincten

Vergeet niet dat je maar drie minuten hebt om een eerste connectie te maken. Je instinct weet echter in een oogwenk of deze persoon bij je past, dus vertrouw op je gevoel. Als je een slecht gevoel krijgt, poets het dan weg en kijk uit naar de volgende date – er zijn andere singles die op je wachten. Als je een goed gevoel krijgt, omarm het. Hopelijk vinden jullie een wederzijdse match en kunnen jullie samen de connectie verkennen.

Tip: https://www.speeddatenamsterdam.nl/

Heb Plezier

Nogmaals, dit punt lijkt waarschijnlijk een no-brainer. Maar het is maar al te gemakkelijk om onze hersenen bezig te houden met hoe we eruit zien, hoe we klinken, proberen de volgende zin te repeteren, terugdenken aan de laatste date of de volgende, proberen de hersenen te lezen van de match tegenover ons … we laten niet veel ruimte over voor plezier. Vergeet niet diep adem te halen en geniet van de ervaring! Het zijn meerdere mini afspraakjes, maar het is ook gewoon een leuke avond met geweldig gezelschap.