juni 22, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Een nieuwe trui

Ben je op zoek naar een nieuwe trui? Kies er dan voor om een trui van het merk in gold we trust aan te schaffen! Dit merk staat bekend om zijn kledingstukken met een zeer goede kwaliteit, en zijn daarnaast ook comfortabel. Kies bijvoorbeeld voor een in gold we trust trui in de vorm van een hoodie, met een gaaf design erop. Zo zijn er sommige hoodies beschikbaar waar het logo in kleine letters op de voorkant van de hoodie staat, en ook zijn er hoodies waarbij het logo op de onderkant van de achterkant staat van de hoodie zelf. Kortom, genoeg keuze voor iedereen.

Meer informatie over het merk

Het merk In gold we trust is dus een iconisch fashion merk dat is opgericht onder de naam van het label Franzel Amsterdam. Dit label is opgericht in 2012 door twee broers die samen een unieke modeshow bedachten. Het thema van deze show was de golden age. Hieruit is het idee gekomen voor het merk in gold we trust, en kun jij vandaag dus een mooie In gold we trust trui aanschaffen bij hans voortman. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donker zwarte trui, die goed te combineren is met een gaaf overhemd, of een mooi t-shirt.

Bestellen

De In gold we trust trui is beschikbaar in verschillende soorten maten, en is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Zo kun je voor een trui kiezen van wol, een katoenen trui, en daarnaast zijn er ook truien beschikbaar van andere materialen. Welke trui je ook kiest, een In gold we trust trui staat erom bekend erg comfortabel te zijn, en heeft dus ook een uniek uiterlijk. Je kunt er voor kiezen je outfit helemaal compleet te maken door een in gold we trust trui te combineren met bijvoorbeeld een t-shirt van het merk. Ook heeft het merk meer kledingstukken zoals broeken en accessoires zoals petten. Kortom, voor al elke outfit is er wel wat te vinden.